Telefon : 0768.986.029

Testimoniale

Acasa / Testimoniale

Testimoniale

“In toamna aceasta am avut botezul fiicei noastre si am ales colaborarea cu vreaudjmc.ro. Pot spune ca de la inceput pana la sfarsit totul a decurs perfect si apreciez profesionalismul de care s-a dat dovada. Atmosfera a fost super, invitatii s-au simtit foarte bine, sunet de calitate, muzica buna, toate au fost la inaltime, intr-un cuvant « Bravo ». Recomand cu caldura vreaudjmc.ro.”

Rafael Bratosin – Bucuresti 

“Am avut un eveniment foarte reusit, iar colaborarea cu vreaudjmc.ro a fost una de succes, am apreciat punctualitatea si seriozitatea. Impresiile participantilor la petrecere au fost dintre cele mai bune in ceea ce priveste muzica si atmosfera creata.

Cu siguranta vom mai apela la www.vreaudjmc.ro.”

 

Romina Chiriac Niculae

 

“Ideea de a organiza o nunta cu DJ nu mi-a suras atunci cand am facut nunta, insa, pe ultima suta de metri am descoperit site-ul www.vreaudjmc.ro si am ales echipa lor de profesionisti. Nu am regretat nici o secunda. Am fost multumita pe deplin si il recomand cu caldura pe dj mc Mihai de la vreaudjmc.ro.”

Alina Musat – Bucuresti

 

“Am organizat in aceasta vara botezul fetitei mele si mi-a fost recomandat site-ul www.vreaudjmc.ro. Dupa lungi dezbateri, am ales echipa Vreaudjmc.ro si nu regret nicio secunda pentru alegerea facuta. Muzica a fost de calitate si pe placul tuturor invitatilor. Multumesc pentru o petrecere de botez mai mult decat reusita!”

Marius Cristache – Bucuresti

 

“Am facut nunta anul acesta si am stat mult pe ganduri daca sa alegem un DJ sau o formatie Live pentru petrecere. Am decis ca un DJ este mai potrivit tematicii petrecerii noastre de nunta si am gasit pe Google site-ul www.vreaudjmc.ro. Recunosc ca la inceput am fost sceptica in ceea ce priveste calitatea serviciilor, insa, in noaptea nuntii m-am convins ca lucrez cu un DJ profesionist. Muzica de calitate, pe gustul tuturor! Nimeni nu a stat jos!!!”

Maria Timotei – Bucuresti

 

“Am apelat la serviciile Vreaudjmc.ro si am fost pe deplin multumita! Profesionisti, servicii ireprosabile, sonorizare de calitate!

Laura Maria – Ploiesti

 

“Nimic nu se compara cu o petrecere de nunta in care muzica tine ringul de dans ocupat. Pentru noi, a lucra cu Vreaudjmc.ro a fost cea mai buna alegere”. Multumim pentru o petrecere de nunta mai mult decat perfecta!”

Laura si Mihai Viseru

 

“Vreaudjmc.ro ne-a fost recomandat de niste prieteni si suntem fericiti ca am lucrat cu ei. O petrecere reusita, muzica si sonorizare de calitate. Multumim!”

Ana si Gabriel – Campina