Telefon : 0768.986.029

Tendinte in organizarea unei nunti in 2014

Acasa / Articole utile nunta / Tendinte in organizarea unei nunti in 2014

Jan 18, 2014

0

Tendinte in organizarea unei nunti in 2014

2014 se anunta a fi un an spectaculos care aduce mari schimbari in toate domeniile de activitate inclusiv in organizarea de evenimente. In ultimii cinci ani nunta nu a mai fost un simplu eveniment clasic, ci un moment cu totul deosebit, un fenomen minutios organizat, astfel incat sa fie unic si plin de stil. Pentru anul 2014 specialistii in organizarea de evenimente aduc noi schimbari si in acest domeniu oferind multe sfaturi pentru a organiza un eveniment de exceptie.

Specialistii atrag atentia ca in 2014 se poarta nuntiile cu tematica inspirata din luxul si stralucirea anilor 1920, recomandand ca decoratiunile festive sa contina elemente aurii, lumanari parfumate, aranjamente florale romantice, precum si alte obiecte ce ne duc cu gandul la minunatele serate relaxante si pline de rafinament din trecut.

O alta tematica, pe care o puteti aborda pentru a organiza un eveniment modern si urmand tendintele, este cea inspirata din elementele naturii combinate cu multe elemente rustice. Intrucat majoritatea nuntilor au loc in sezonul cald, multe cupluri pot opta pentru evenimente organizate in aer liber intr-un decor de vis sau organizate pe plaja la malul marii.

2014 se anunta un an al culorii, de aceea se poarta multe culori indraznete ce pot fi integrate in tinutele domnisoarelor de onoare si in decoratiuniile folosite la locul receptiei. Pentru miresele indraznete designerii propun pantofi colorati, insotiti de panglici si fundite.

In privinta rochiilor de mireasa, designerii vestimentari recomanda alegerea unor modelele romantice vintage.

Expertii in fashion fac cateva precizari si cu privire la tinuta mirelui. Papionul nu mai este la moda in 2014, in schimb se poarta cravata si vestele. Costumul trebuie sa fie extrem de formal si elegant sau daca nu, casual. De asemenea, se recomanda asortarea cravatei cu vesta. Butonii, un accesoriu mereu la moda, trebuie sa iasa in evidenta, iar in tendintele actuale isi fac intrarea cei personalizati.

Si in 2014 muzica este elementul cheie al unei petreceri de succes si al unei atmosfere placute. Cu DJ sau formatie live, trebuie sa va asigurati de calitatea si varietatea muzicii de petrecere, deoarece fiecare invitat trebuie sa se distreze si sa se simta la cea mai reusita petrecere din viata sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *