Telefon : 0768.986.029

Superstitii legate de nunta in luna mai

Acasa / Articole utile nunta / Superstitii legate de nunta in luna mai

Oct 19, 2015

0

Superstitii legate de nunta in luna mai

Nunta este un eveniment pe care oricine si-l doreste ca la carte, de la organizare pana la starea vremii. Si pentru ca orice mireasa isi doreste ca nunta ei sa fie una de poveste, cu soare si vreme frumoasa, exista cateva superstitii legate de nunta in luna mai. Cea mai importanta si cea mai cunoscuta superstitie este cea legata de vremea ploiasa din luna mai. Iata alte cateva motive pentru care nu este bine sa faci nunta in luna mai:

Se spune ca nu este bine sa faci nunta in luna mai pentru ca relatia dintre miri nu va fi una de durata, ci o relatie care se va rupe. Nu face nunta in luna mai pentru ca se spulbera relatia precum florile copacilor.

Luna mai este luna dedicata Feciarei Maria, deci luna a castitatii, motiv pentru care nu este bine sa faci nunta in aceasta luna.

Un alt motiv pentru care se crede ca luna mai este o luna nefasta pentru nunti este cel al ielelor care se plimba pe pamant timp de cinci saptamani dupa Paste.

Superstitiile legate de nunta in luna mai sunt multe, unele imprumutate din lumea occidentala. Superstitiile legate de ghinionul nuntilor in mai au aparut in secolele XVI-XVII, in Franta catolica, sub efectul unei legende despre un incest cosmic din aceasta perioada a anului, consumat prin casatoria dintre Drac si Mama Dracului.

Daca nu credeti in superstitii si v-ati ales sa va cununati in luna mai, nu va faceti griji. Se spune ca cine nu crede in superstitii, nu are de ce sa se teama. La fel se spune ca daca esti o fire superstitioasa, atragi ghinionul de partea ta si vei fi urmarit de necazuri.

Indiferent de luna din an in care doriti sa organizati petrecerea de nunta, echipa Vreaudjmc.ro va sta la dispozitie, propunandu-va servicii de calitate, la standarde inalte de profesionalism. Contati pe noi daca aveti nevoie de un Dj pentru nunta voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *