Telefon : 0768.986.029

Pasi in planificarea unei nunti

Acasa / Articole utile nunta / Pasi in planificarea unei nunti

Dec 2, 2013

0

Pasi in planificarea unei nunti

,

Nunta este, fara doar si poate, cel mai mare eveniment din viata fiecaruia. Nunta este evenimentul caruia i se aloca cea mai mare importanta, toate detaliile fiind atent cantarite. Deciziile se iau greu cand vine vorba de organizarea unei nunti, pornind de la data, locatie pentru petrecerea de nunta, muzica si pana la decoratiuni, rochie de mireasa, etc.

A organiza un astfel de eveniment nu este un lucru tocmai usor. Pentru a duce totul la bun sfarsit este mai mult decat important sa va stabiliti prioritati si liste cu actiunile pe care trebuie sa le intreprindeti.

Echipa Vreaudjmc.ro doreste sa va usureze munca si va prezinta, pas cu pas, etapele pe care trebuie sa le urmati pentru buna desfasurare a intregului proces al organizarii unei nunti.

Calendarul nuntii, pas cu pas:

1. Tema nuntii – primul pas pe lista de actiuni, tema nuntii trebuie aleasa poate cu un an inainte, deoarece de aici pleaca toate celelalte sarcini (decoratiuni, rochie de mireasa, costum de ginere, invitatii, etc.)

2. Bugetul – al doilea pe lista de activitati, bugetul trebuie calculat cu cap si cheltuit in aceeasi masura.

3. Data nuntii – este obligatoriu sa va ganditi la data nuntii cu un an inainte pentru a avea timp sa planificati nunta ca la carte.

4. Biserica – faceti o rezervare la biserica unde doriti sa va cununati si contactati preotul pentru a vedea daca, si in ce interval orar, este disponibil.

5. Restaurantul pentru petrecerea de nunta – si in cazul acestuia trebuie sa luati o decizie cu aproximativ un an inainte daca vreti sa va asigurati locul. Discutati meniul inca de la inceput cu reprezentantul restaurantului ca sa vedeti daca va convine din toate punctele de vedere (buget, aspect, cantitate, etc.)

6. Firma de amenajari – contactati o firma de amenajari cu cateva luni inainte pentru a se putea familiariza cu tematica nuntii tale si pentru a gasi solutia potrivita de design interior

7. Stabiliti sau decideti-va asupra nasilor (parintilor spirituali)

8. Intalnirea cu preotul. Discutati cu preotul care va oficia ceremonia religioasa si fixati impreuna ora evenimentului.

9. Platiti avansul pentru locatie

10. Lista de invitati – acest lucru trebuie facut cu aproximativ 3 luni inainte de marele eveniment

11. Dj sau formatie live – alegeti cine doriti sa se ocupe de muzica: o formatie live sau un DJ de nunta?

12. Cautati fotograf si cameraman pentru ziua nuntii

13. Rochia de mireasa / costumul de ginere

14. Alegeti invitatiile si textele ce le vor insoti

Vreaudjmc.ro va sta la dispozitie cu solutii profesionale de sonorizare. Dj profesionist pentru o petrecere de nunta reusita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *