Telefon : 0768.986.029

Muzica de nunta in functie de alegerea facuta: Dj sau formatie live

Acasa / Articole utile nunta / Muzica de nunta in functie de alegerea facuta: Dj sau formatie live

Nov 14, 2013

0

Muzica de nunta in functie de alegerea facuta: Dj sau formatie live

Muzica pentru petrecerea de nunta difera in functie de alegerea pe care o faci, DJ sau formatie live. Daca alegi o formatie live pentru petrecerea de nunta vei avea parte de un repertoriu muzical restrans, spre deosebire de alegerea unui DJ, care, impreuna cu tine, poate stabili piesele muzicale din noaptea nuntii.
DJ-ul
Avantajul in a alege un Dj este acela ca nu are un repertoriu prestabilit si poate face rost de orice melodie dorita. Acesta va veni cu o multitudine de melodii din care va trebui sa alegi piesele muzicale care iti plac, insa este important sa faci acest lucru din timp.
Un dj profesionist va stii intotdeauna sa animeze o petrecere si va avea aparatura performanta. Cauta un Dj care are un mixer performant. Pentru a te asigura de calitatea sunetului, trebuie sa-i specifici Dj-ului dimensiunile localului unde va avea loc petrecerea pentru a veni cu aparatura pe masura.
Pretul mult mai avantajos fata de cel perceput de o formatie live este atuul major al unui dj. Echipa Vreaudjmc.ro iti propune servicii de sonorizare de calitate si preturi personalizate, adaptate bugetului de care dispui.
Formatia
Repertoriul muzical este restrans. Cantandu-se live, exista posibilitatea sa se falseze. Tot din cauza faptului ca se canta live este nevoie de pauze. Unele formatii isi iau pauze la 25-30 de minute, altele la 40-45. Alegand o formatie pe ultima suta de metri, poti sa ai surpriza ca solistii sa nu fie pe gustul tau.
Un alt amanunt extrem de important: verifica daca formatia live aleasa are echipament profesionist, inclusiv statie de amplificare. Intreba daca au lumini sau alte spectacole si daca acestea se platesc separat. Pretul trebuie stabilit pe ore si trebuie sa te informezi daca au pauze lungi sau daca vor canta la cerere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *