Telefon : 0768.986.029

Lucruri pe care nu trebuie sa le faci in calitate de invitat la o nunta

Acasa / Articole utile nunta / Lucruri pe care nu trebuie sa le faci in calitate de invitat la o nunta

Oct 19, 2015

0

Lucruri pe care nu trebuie sa le faci in calitate de invitat la o nunta

Daca esti pe lista de invitati la nunta unei cunostinte sau a unui prieten, trebuie sa stii ca exista cateva reguli de comportament pe care trebuie sa le pui in aplicare, ca sa nu strici nunta si sa nu te simti inconfortabil.

Inainte de orice, este bine sa confirmi prezenta la eveniment. Chiar daca cei care isi unesc destinele sunt prietenii tai foarte buni si se pot baza pe prezenta ta 100% la eveniment, este bine, totusi, sa le confirmi ca vei fi acolo. Acestia sunt suficient de stresati cat sa dea telefoane, email-uri, etc. Ar fi foarte dragut din partea ta sa-i scutesti de aceasta neliniste in ceea ce te priveste.

Citeste invitatia inainte de a suna sa intrebi despre locatie, biserica, ora!

Toate informatiile de care ai nevoie pentru a fi prezent la eveniment sunt trecute, de obicei, pe invitatie. Asadar, citeste invitatia inainte de a suna mirii sa le ceri informatii. Acestia au suficiente treburi de pus la punct pentru eveniment si ar fi bine sa fie lasati sa se ocupe doar de acestea, fara sa fie stresati cu intrebari care nu-si au rostul.

Nu te imbraca in alb!

Este adevarat ca albul este o culoare la moda, insa alege sa porti haine albe cand iesi la o cafea, la un restaurant cu prietenii, etc. Nu alege albul la nunta prietenei tale. Aceasta se va simti stanjenita si nu te va considera nepoliticoasa.

Nu te autoproclama fotograf!

Nu este politicos sa te ingramadesti sa faci poze mirilor, invitatilor, etc. Cu alte cuvinte, nu incerca sa te autoproclami fotograful evenimentului, ingramadindu-te in jurul cuplului, obstuctionand vizibilitatea fotografului oficial.

Lasa Dj-ul in pace!

Daca prietenii tai au ales un Dj de nunta, lasa-i pe acestia sa decida muzica. Nu cere DJ-ului sa puna Macarena sau Dansul Pinguinului, daca ei nu au inclus asa ceva in playlist. Poate ca te-ai obisnuit ca aceste melodii sa fie la toate nuntile, poate te-ai distrat copios acolo, dar daca aici nu se va canta, trebuie sa te conformezi cu ideea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *