Telefon : 0768.986.029

Echipa Vreaudjmc.ro multumeste tuturor celor care i-au acordat incredere in 2014

Acasa / Articole alte evenimente / Echipa Vreaudjmc.ro multumeste tuturor celor care i-au acordat incredere in 2014

Jan 2, 2015

0
Echipa Vreaudjmc.ro multumeste tuturor celor care i-au acordat incredere in 2014

Echipa Vreaudjmc.ro multumeste tuturor celor care i-au acordat incredere in 2014

Anul 2014 a fost un an plin de evenimente frumoase, alaturi de oameni frumosi. Echipa Vreaudjmc.ro a dat dovada de profesionalism si promptitudine, in cazul tuturor evenimentelor in care a fost implicata.

Foarte multe petreceri de nunta si botez au fost de un real succes datorita si noua, specialistii in sonorizare. Am animat cu muzica de calitate petreceri de nunta, botez, majorat, cununii civile si intotdeauna am multumit, pe deplin, organizatorii si invitatii acestora.

Am incheiat un an de succes, in care ne-am bucurat de evenimente frumoase si am fost alaturi de oameni frumosi care au impartit cu noi cele mai importante momente din vietile lor. Am fost martori la noi inceputuri in doi, am fost alaturi de proaspetii parinti si le-am facut petrecerea de botez de neuitat, am simtit emotiile tuturor adolescentilor care si-au sarbatorit majoratul, etc.

In anul 2015 promitem sa ne implicam in aceeasi maniera si sa-i asiguram pe toti cei care ne solicita serviciile de seriozitate, profesionalism si corectitudine.

Orice petrecere reusita este un castig pentru noi, atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere personal. Cu fiecare proiect realizat crestem ca valoare si ne perfectionam, pana la superlativ. Fiecare colaborare ne permite sa cunoastem persoane noi, cu care legam prietenii pe viata.

Marturie a profesionalismului nostru sta si sectiunea de Testimoniale, unde, cei care au ales sa lucreze cu noi de-a lungul timpului, au postat cateva randuri despre colaborarea avuta cu Vreaudjmc.ro. In cadrul blogului nostru veti gasi cateva randuri despre fiecare eveniment in parte, precum si imagini din cadrul evenimentelor la care ne-am adus contributia din punct de vedere muzical.

Va multumim din inima pentru faptul ca ne-ati inclus in cele mai importante evenimente din vietile voastre. Stam la dispozitia celor care se pregatesc de nunta, botez, cununie civila, majorat sau orice alt eveniment privat cu servicii prompte si oferte de preturi personalizate. Accesati pagina noastra de Contact pentru a intra in legatura cu noi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *