Telefon : 0768.986.029

Dj nunta

Acasa / Dj nunta

Dj nunta

Sfaturi in alegerea unui DJ nunta

Pe plaiurile noastre mioritice sunt zeci, poate chiar sute de DJ de nunta, mai ales daca ii adaugam aici si pe cei care presteaza doar ocazional acest tip de serviciu. Acest lucru il puteti verifica si dumneavoastra printr-o simpla cautare pe Google dupa cuvinte cheie cum ar fi: dj nunta, dj nunta Bucuresti, dj nunta preturi, dj mc nunta, etc. Asadar, avand o oferta atat de generoasa este bine sa tineti cont de cateva aspecte importante atunci cand demarati cautarea unui dj pentru nunta dumneavoastra.

Pretul corect al unui DJ profesionist

Pretul este unul din principalele elemente pe care cei mai multi cautatori de DJ pentru petrecerea de nunta il folosesc ca si criteriu de selectie. Pentru o alegere optima, comparati pretul ofertei cu componenta efectiva a acesteia si asigurati-va ca cel cu care discutati este un DJ cu experienta in sonorizarea de nunti si botezuri.

Ce inseamna ieftin cand vorbesti de un DJ nunta?

Nu putem spune ca exista un pret minim pentru aceste servicii, insa intodeauna raportati pretul serviciului la tipul si brand-ul echipamentelor din oferta si luati in calcul portofoliul DJ-ului cu care intentionati sa colaborati.

Seriozitatea unui DJ de nunta

Analizati acest aspect inca de la primul contact, rapiditatea cu care va trimite oferta, punctualitatea, calitatea si consistenta explicatiilor. Semnati un contract in care sa fie stipulat si faptul ca cel cu care discutati este persoana care va fi prezenta in ziua nuntii la pupitrul de DJ.

Experienta unui DJ

Petrecerile de nunta sunt evenimente mai aparte fata de petrecerile obisnuite deoarece invitatii sunt de toate varstele, iar gusturile muzicale ale invitatilor sunt foarte diversificate, asadar un DJ cu experienta in sonorizarea de nunti trebuie sa fie capabil sa se adapteze oricarui gen muzical agreat de audienta, motiv pentru care trebuie sa va asigurati de faptul ca DJ-ul cu care discutati are un portofoliu consistent.

Implicarea dj-ului in buna desfasurare a nuntii dumneavoastra

Asigurati-va ca DJ-ul se va implica activ si va incerca sa creeze o atmosfera de voie buna si distractie precum si ca acesta este bun prieten cu microfonul, prezentand si evidentiand momentele importante ale petrecerii cum ar fi: prezentarea dansului de deschidere, furatul miresei, prezentarea artisitilor sau a dansatorilor invitati, daca este cazul. Sub alta forma, DJ-ul trebuie sa indeplineasca si sarcinile de Maestru de ceremonie (DJ si MC).

In momentul in care v-ati hotarat asupra unui DJ pentru sonorizarea petrecerii dumneavoastra de nunta, semnati cu acesta un contract de prestari servicii care sa va garanteze prezenta acestuia la eveniment, contract care sa contina si o anexa cu prezentarea in detaliu a echipamentelor din pachetul de sonorizare si luminile agreate de dumneavoastra.