Telefon : 0768.986.029

Dj Botez

Acasa / Dj Botez

Dj Botez

Sonorizare botez cu dj

Fara nici o indoiala, ca si in cazul petrecerilor de nunta, DJ-ul este elementul cheie de care organizatorii au nevoie pentru ca petrecerile de botez sa fie un real succes. Aici dilema dintre alegerea unei formatii sau a unui DJ pentru sonorizarea petrecerii de botez este mult mai mica comparativ cu cea a nuntilor deoarece, in general, botezurile sunt petreceri mai restranse, motiv pentru care cei mai multi organizatori se orienteaza catre varianta de sonorizare cu DJ.

Dj-ul si atributiile sale in cadrul unei petreceri de botez

Petrecerea de botez nu aduce organizatorilor acelasi volum de emotii fata de cea de nunta. Botezul copilului are loc ziua la biserica urmand ca sosirea la restaurant sa aiba loc dupa amiaza spre seara. Asadar, ajunsi aici, DJ-ul este cel care trebuie sa anime momentele de primire si solicializare cu muzica adaptata dorintelor auditoriului.

Tot DJ-ul este cel care face prezentarea micutului/micutei botezate in momentul stabilit de comun acord cu organizatorii, parintii si nasii, si realizeaza si deschiderea oficiala a serii.

DJ-ul va avea grija sa adauge in playlistul de botez melodiile alese de organizatori, alaturi de cele pe care rezoneaza invitatii fie ca acestia sunt copii, parinti sau batrani care, in general, au gusturi muzicale diferite.

DJ-ul de botez trebuie sa alterneze genurile si ritmurile pentru a bucura intreaga audienta si a o face sa iasa la dans.

DJ-ul de botez va prezenta ursitoarele si va evidentia in general fiecare moment al petrecerii de la deschidere pana la intrarea tortului.