Telefon : 0768.986.029

Cum sa obtineti o nunta perfecta?

Acasa / Articole utile nunta / Cum sa obtineti o nunta perfecta?

Apr 17, 2014

0

Cum sa obtineti o nunta perfecta?

Atunci cand va pregatiti de organizarea propriei nunti va dati seama ca sunt atat de multe detalii de care trebuie sa tineti cont pentru ca nunta voastra sa fie perfecta. De la restaurant si amenajarea lui, la lista de invitati, marturii, muzica, invitatii de nunta, verighete, haine… toate acestea trebuie organizate cu multa atentie si, mai ales, din timp.

Pentru ca nunta voastra sa fie perfecta este important sa aveti ajutor, cineva pe care sa va puteti baza si care sa va fie alaturi cu sfaturi, idei, drumuri de facut, etc. Ideal ar fi ca persoana desemnata sa va ajute sa se fi confruntat, recent, cu tot ce inseamna organizarea unei nunti.

Venim in sprijinul vostru cu cateva informatii care v-ar putea ajuta sa rezolvati multe din aspectele organizarii unei nunti cu calm si rapiditate:

1. Nu va certati din cauza stresului specific organizarii unei nunti

Intalniti-va cu prieteni care sunt casatoriti sau care abia au inceput o relatie. Asta va va permite sa reveniti la esential si sa reflectati la ceea ce va leaga pe voi doi, departe de lucrurile materiale si de tot ce trebuie sa faceti pentru a avea nunta mult visata.

2. Mergeti in luna de miere inainte de nunta

Desi pare putin atipic, n-ar fi rau sa va destindeti inainte de nunta si sa mergeti in luna de miere. Cateva zile de relaxare va vor ajuta sa ganditi cu mintea limpede, cu calm si siguranta ca totul va fi asa cum va doriti.

3. Discutati, gasiti solutii impreuna, ci nu separat

De cele mai multe ori se intampla ca mirii sa aibe pareri diferite cu privire la anumite aspecte ce tin de organizarea unei nunti; de aici si discutiile in contradictoriu care se pot transforma, usor, in cearta. Daca aveti pareri diferite, puneti pe hartie avantajele si dezavantajele si vedeti ce primeaza.

4. Organizati-va nunta asa cum va doriti si puneti pe primul loc dorintele voastre

Intotdeauna exista membrii ai familiei sau apropiati care vin cu sugestii, cu dorinte, cu idei, sfaturi si chiar obiceiuri de nunta ce nu pot fi incalcate sau date la o parte. Cel mai bine este sa faceti ceea ce voi, ca miri, va doriti cel mai mult. Nu faceti ceva anume de dragul familiei sau pentru ca asa trebuie. Daca sunt aspecte cu care nu sunteti de acord, nu uitati ca este nunta voastra si totul trebuie sa se desfasoare conform planului si dorintelor voastre.

In ceea ce priveste muzica, noi va suntem alaturi cu servicii de calitate si cu o experienta vasta in gazduirea muzicala a sute de petreceri de nunta. Daca vreti o nunta cu DJ, contactati-ne si vom fi acolo cu cea mai buna muzica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *