Telefon : 0768.986.029

Categorie : Blog

Acasa / Arhiva "Blog"

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta la „Casa Vlasia”

Daca o petrecere plina de muzica buna cautati, de echipa VreauDJMC o sa dati. Am raspuns dorintei de a petrece a celor peste 150 de invitati care s-au prezentat cu chef de dans si distractie pe data de 20 mai ..

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta la „Simfonia Ballroom”

Exista o preconceptie cum ca duminica petrecerile au ceva mai putin succes deoarece invitatii sunt cu gandul la serviciul care ii asteapta a doua zi dimineata. Echipa VreauDJMC este mandra sa afirme ca, in cazul petrecerilor noastre, invitatii uita intotdeauna ..

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta cu DJ la „The President”

Pentru echipa VreauDJMC o noua sambata inseamna o noua petrecere de succes, deci o zi in care atat noi cat si publicul ne bucuram de energie pura si muzica de calitate. Asa a fost si cazul zilei de 15 iulie ..

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta cu DJ la „Popasul Iancului”

Acolo unde cineva isi doreste o petrecere perfecta din punct de vedere muzical, echipa VreauDJMC raspunde intotdeauna „Prezent!”. Asadar, in data de 1 iulie 2017, am fost prezenti in sala de vara a restaurantului „Popasul Iancului” pentru a sonoriza o ..

Apr 30, 2017

0

Petrecere studenteasca cu Dj Vreaudjmc.ro

De obicei, acolo unde este nevoie de un dj bun si experimentat, de un MC pe masura si, mai ales, de muzica adaptata gusturilor publicului, ajungem noi, cei de la VreauDJMc.ro. O echipa de oameni talentati si pasionati de muzica ..

Feb 3, 2017

0

Petrecere de nunta cu Dj – Hotel Siqua Bucuresti

Organizarea unei nunti la capitolul muzica poate pune mirii in dificultate, in sensul ca optiunile sunt numeroase si alegerea este una dificila, care, in cele din urma, trebuie sa se bazeze pe experienta Dj-ului selectat sau a formatiei de muzica ..

Aug 29, 2016

0

Petrecere de nunta, restaurant Old School

O seara frumoasa a unei zile de Iulie in care ne-am ocupat de sonorizarea si animarea unei petrceri de nunta ce s-a desfasurat in incinta restaurant Old School din Bucuresti. La eveniment am avut parte de un public frumos dar ..

Aug 29, 2016

0

Nunta cu Dj Mc Mihai Vlad la American Ballroom

Sirul petrecerilor frumoase se tin lant la www.vreaudjmc.ro. Anul acesta am avut placerea de a ne ocupa de sonorizarea petrecerii de nunta a Andrei si a lui Cristian, petrecere ce s-a desfasurat in incinta American Balrooms Salon Las Vegas. Alaiul ..

Jun 8, 2016

0

Petrecere de botez la restaurant Celebretion Events -salon Garden

O frumosa dupa-amiaza a unei zile de Mai, zi pe care am petrecut-o in incinta Celebation Events alaturi de oameni minunati, pentru a sarbatori increstinarea micutei Anastasia. Un numar restrans de invitati, o petrecere in familie la care voia buna ..

Mar 28, 2016

0

Petrecere de botez cu Dj si Solist la restaurant Crown Cismigiu

In ultima sambata dinaintea postului Pastelui, echipa Vreaudjmc.ro a sonorizat o petrecere de botez ce s-a desfasurat in incinta restaurantului Crown Cismigiu. Atmosfera a fostintretinuta de DjMc Mihai Vlad, alaturi de solista Catalina Zoescu care a interpretat atat muzica internationala, ..