Telefon : 0768.986.029

Avantajele unei petreceri private cu Dj

Acasa / Articole alte evenimente / Avantajele unei petreceri private cu Dj

Nov 17, 2014

0

Avantajele unei petreceri private cu Dj

Te-ai decis sa-ti organizezi petrecerea de cununie civila, de majorat sau orice alt eveniment privat intr-o locatie cu Dj? Costurile unei astfel de petreceri, raportate la muzica, variaza in functie de mai multi factori: locatia evenimentului, tipul petrecerii (numarul de persoane), in Bucuresti sau in alta localitate, etc.

Avantajul unei petreceri cu Dj este dat de costul relativ mai mic raportat la costul unei petreceri cu muzica live. In general, petrecerile de majorat sau petrecerile private mai restranse apeleaza la dj pentru sonorizare si intretinerea atmosferei. Considerentele nu sunt doar financiare, ci si profesionale. Un Dj cu experienta nu trebuie indrumat catre alegerea unui anumit playlist. El va sti, in functie de tipul evenimentului, ce muzica trebuie sa primeze si care sunt genurile muzicale care vor aduce succesul petrecerii. Pe de alta parte, o formatie de muzica live, in comparatie cu un Dj de evenimente, nu se poate plia atat de bine, din punct de vedere muzical, pe caracteristicile evenimetului. Formatiile de muzica live au nevoie de pauze, ceea ce, in cazul Dj-ilor, nu se intampla.

Daca este vorba de o petrecere de majorat, cu siguranta un Dj este mult mai potrivit, intrucat acesta poate sa animeze petrecerea pe ritmuri de muzica de actualitate. Insa, o petrecere de majorat poate fi, la fel de bine, si gazda unei formatii de muzica usoara live, dar, in aceasta situatie, repertoriul muzical este restrans la piesele formatiei respective sau la alte cover-uri vechi si noi.

Un Dj cu experienta vasta in petrecerile private stie sa faca atmosfera, stie cum sa se plieze pe gusturile invitatilor si cum sa intretina petrecerea, pana la finalul ei. Si toate acestea (pe care si o formatie de muzica live experimentata le ar face cu succes) la costuri mult mai mici decat cele percepute de formatiile de muzica live.

Daca ai nevoie de serviciile unui dj specializat in petreceri de majorat, cununii civile, nunta, botez, etc., echipa Vreaudjmc.ro iti sta la dispozitie. Contacteaza-ne pentru servicii sonorizare si animare nunti, botezuri si alte petreceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *