Telefon : 0768.986.029

Categorie : Articole utile nunta

Acasa / Arhiva "Articole utile nunta"

Oct 19, 2015

0

Lucruri pe care nu trebuie sa le faci in calitate de invitat la o nunta

Daca esti pe lista de invitati la nunta unei cunostinte sau a unui prieten, trebuie sa stii ca exista cateva reguli de comportament pe care trebuie sa le pui in aplicare, ca sa nu strici nunta si sa nu te ..

Oct 19, 2015

0

Superstitii legate de nunta in luna mai

Nunta este un eveniment pe care oricine si-l doreste ca la carte, de la organizare pana la starea vremii. Si pentru ca orice mireasa isi doreste ca nunta ei sa fie una de poveste, cu soare si vreme frumoasa, exista ..

May 10, 2015

0

Cele mai cunoscute si mai ciudate superstitii legate de nunti

Daca esti o persoana superstitioasa, ia aminte!!!! In cele ce urmeaza vei afla care sunt cele mai cunoscute si mai bizare superstitii legate de nunti. Nu face nunta in luna mai pentru ca, potrivit unei superstitii din batrani, relatia ta ..

May 10, 2015

0

Tendinte nunti in 2015

Tendintele in organizarea unei nunti difera de la un an la altul, asa ca este foarte important sa fii la curent cu “ce se poarta” in materie de nunti. Organizarea unei nunti inseamna, pe langa momentele frumoase, si momente de ..

Jan 2, 2015

0
Informatii despre zilele in care nu se organizeaza nunti, in anul 2015

Informatii despre zilele in care nu se organizeaza nunti, in anul 2015

Daca doresti sa te casatoresti in anul 2015, iata care sunt zilele pe care sa nu le iei in calcul, conform Bisericii Ortodoxe Romane: In toate zilele de post de peste an; In zilele Praznicelor imparatesti si in ajunul acestora; ..

Nov 17, 2014

0

Reguli de aur pentru o nunta de succes

Daca v-ati intrebat care sunt ingredientele unei nunti de succes, noi vi le prezentam in cele ce urmeaza, ajutandu-va, astfel, sa aveti o nunta de vis si sa va bucurati pe deplin de cea mai importanta zi din viata voastra. ..

May 26, 2014

0

Organizarea unei nunti in aer liber – aspecte de luat in calcul

Iti place ideea de nunta in aer liber? Ti se pare romantic, simplu si fastuos in acelasi timp? Desi pare mai simplu, o nunta in aer liber este mult mai greu de organizat. De aceea, exista anumiti pasi pe care ..

Apr 17, 2014

0

Cum sa obtineti o nunta perfecta?

Atunci cand va pregatiti de organizarea propriei nunti va dati seama ca sunt atat de multe detalii de care trebuie sa tineti cont pentru ca nunta voastra sa fie perfecta. De la restaurant si amenajarea lui, la lista de invitati, ..

Jan 18, 2014

0

Zile in care nu se organizeaza nunti in 2014

Nunta reprezinta un moment unic in viata oricarui om, moment ce trebuie organizat cu maiestrie si migala, trait cu intensitate si pastrat cu sfintenie in suflet. In organizarea unui astfel de eveniment trebuie sa se tina cont si de perioadele ..

Jan 18, 2014

0

Tendinte in organizarea unei nunti in 2014

2014 se anunta a fi un an spectaculos care aduce mari schimbari in toate domeniile de activitate inclusiv in organizarea de evenimente. In ultimii cinci ani nunta nu a mai fost un simplu eveniment clasic, ci un moment cu totul ..