Telefon : 0768.986.029

Categorie : Articole alte evenimente

Acasa / Arhiva "Articole alte evenimente"

Jan 2, 2015

0
Echipa Vreaudjmc.ro multumeste tuturor celor care i-au acordat incredere in 2014

Echipa Vreaudjmc.ro multumeste tuturor celor care i-au acordat incredere in 2014

Anul 2014 a fost un an plin de evenimente frumoase, alaturi de oameni frumosi. Echipa Vreaudjmc.ro a dat dovada de profesionalism si promptitudine, in cazul tuturor evenimentelor in care a fost implicata. Foarte multe petreceri de nunta si botez au ..

Nov 17, 2014

0

Avantajele unei petreceri private cu Dj

Te-ai decis sa-ti organizezi petrecerea de cununie civila, de majorat sau orice alt eveniment privat intr-o locatie cu Dj? Costurile unei astfel de petreceri, raportate la muzica, variaza in functie de mai multi factori: locatia evenimentului, tipul petrecerii (numarul de ..

Dec 2, 2013

0

Petrecerea de majorat cu DJ – o optiune de luat in calcul

Petrecerea de majorat este o etapa importanta in viata fiecarui adolescent si trebuie sarbatorita ca atare. Daca inainte petrecerea de majorat se facea in casa sarbatoritului, astazi acest obicei este istorie. Majoratul este, in prezent, organizat in baruri sau restaurante, ..

Oct 15, 2013

0

O zi de nastere reusita cu muzica de calitate

Te gandesti la o petrecere mai deosebita cu ocazia zilei de nastere? Visezi la o petrecere de neuitat? Atunci, mai mult ca sigur, vei avea nevoie de o muzica adecvata si de calitate. Nimic mai simplu: apeleaza la un dj ..