Telefon : 0768.986.029

Categorie : Blog

Acasa / Arhiva "Blog"

Sep 10, 2018

0

21 Iulie 2018 Jollero Ballroom. Petrecere de nunta si botez cu Dj Mihai Vlad

Se spune ca cele mai frumoase momente se petrec in 2…ei bine, atunci cand apare cea de-a treia persoana inseamna ca si cei din jur pot vedea iubirea voastra. Si ce poate fi mai frumos, decat sa fi martor atunci ..

Sep 10, 2018

0

8 Iulie petrecere de nunta J’adore Ballroom. Dj nunta Mihai Vlad

Atunci cand iubesti muzica, genul nu mai conteaza chiar atat de mult. Te distrezi pe ring ca si cum ai asculta piesa favorite sau genul tau prederat, iar Dj ul ti-a citit gandurile. Acest lucru s-a vazut pe 8 iulie, ..

Aug 31, 2018

0

Sâmbătă am mai bifat in calendarul zilelor fericite încă un eveniment reușit!

O nunta, găzduită de restaurant Plaisir din Ploiești, salon Golden, in care mirii au ales sa-și sărbătorească cea mai frumoasa zi pe muzica mixată de dj mc Mihai Vlad. Și știți vorba aia … când te “loveste” muzica, nu simți ..

Aug 31, 2018

0

Intr-o frumoasa zi de sâmbătă am ajuns sa sonorizam o petrecere de nunta in incinta Hotel Lev’Or.

Povestea acestei nunti este una destul de interesanta deoarece mirii au avut o dilema destul de mare in ceea ce privește varianta pe care sa meargă, dj sau formație. Pe noi ne-au văzut la o petrecere de nunta mai tinereasca, ..

Jul 20, 2018

0

Nunta cu Dj. Muzica buna inseamna o petrecere de nunta reusita

Nu stii ce sa alegi pentru petrecerea ta de nunta, in materie de muzica. Oscilezi intre un Dj si o formatie live. In cele ce urmeaza vei descoperi avantajele unei petreceri de nunta cu Dj. Pe primul plan se situeaza ..

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta la „Casa Vlasia”

Daca o petrecere plina de muzica buna cautati, de echipa VreauDJMC o sa dati. Am raspuns dorintei de a petrece a celor peste 150 de invitati care s-au prezentat cu chef de dans si distractie pe data de 20 mai ..

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta la „Simfonia Ballroom”

Exista o preconceptie cum ca duminica petrecerile au ceva mai putin succes deoarece invitatii sunt cu gandul la serviciul care ii asteapta a doua zi dimineata. Echipa VreauDJMC este mandra sa afirme ca, in cazul petrecerilor noastre, invitatii uita intotdeauna ..

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta cu DJ la „The President”

Pentru echipa VreauDJMC o noua sambata inseamna o noua petrecere de succes, deci o zi in care atat noi cat si publicul ne bucuram de energie pura si muzica de calitate. Asa a fost si cazul zilei de 15 iulie ..

Dec 13, 2017

0

Petrecere de nunta cu DJ la „Popasul Iancului”

Acolo unde cineva isi doreste o petrecere perfecta din punct de vedere muzical, echipa VreauDJMC raspunde intotdeauna „Prezent!”. Asadar, in data de 1 iulie 2017, am fost prezenti in sala de vara a restaurantului „Popasul Iancului” pentru a sonoriza o ..

Apr 30, 2017

0

Petrecere studenteasca cu Dj Vreaudjmc.ro

De obicei, acolo unde este nevoie de un dj bun si experimentat, de un MC pe masura si, mai ales, de muzica adaptata gusturilor publicului, ajungem noi, cei de la VreauDJMc.ro. O echipa de oameni talentati si pasionati de muzica ..